Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Konnichiwa!

Van ismét bejelenteni valóm: BOLDOG SZÜLINAPOT APA!!!

Amúgy a mai napom unalmasan telt. Felkeltem 11:31-kor, majd mosakodtam, ettem, majd felöltöztem.

Valahogy ma rászántam magam arra h elkedjem olvasni a kötelező olvasmánt...igen jól látjátok, Móricz Zsigmond-tól a Rokonok című művet, de csak a 35. oldalig jutottam el, mert annyira fájt a gerincem h azt hitte kettétörik .

Ezután ebédeltünk, fincsi leves volt, meg kirántott husi spenóttal .

Kaja után gép---> net, msn, jó zenék, meg vidik, meg szenvedés XD, és ez ment egy jó darabig.

Később Nóri elment Barócshoz, majd jött aztán Marika hozzánk, én dumáltam Gyurival, meg Pepével, de a többiekről halvány gőzöm sincs, én nem tom, mindenki elpárolgott volna? Csak Szotyit látni fent msn-en, de vele nem dumáltam ma. Á nem is érdekel az egész, szórakozok én a jó vidikkel, meg a zenével és hja XD.

Ma emberek telihold van. Apával dumáltam tegnap este telefonon, és mondott valamit ezzel kapcsolatosan ami megfogott, mintha éreztem volna, és ugyanarra gondoltunk. Tényleg rá hasonlítok >.<. Kapcsolódok a holdhoz elvileg vagy mi, de ezt apa tudja, szeretem amikor apa ilyenekről beszél, bár egy évben kétszer jó ha dumálunk -_-'''.

Én úgy érzem a teliholdból merítek energiát, hiszen ez a szombat és a mai napom tökre jó volt így mindent együttvéve, igaz h nem voltam sehol, meg nem is voltam a barátaimmal, de valahogy boldog voltam mégis. Kár h ezt nem volt kivel megosztanom, de majd...

Később ettem még, mert ebédre nem sokat kajoltam, meg befaltam két naracsot is XD. Most már ideje fogyóznom de igazán XD.

Hú, holnap hétfő -_-'''. Ismét kezdődik egy újabb hülye hét.

Na mind1, holnap nem írunk semmiből meg ilyesmi, szal tök jó XD. Kíváncsi vagyok milyen lesz a holnapi napom >_<.

Most épp mit csinálok? Hát nem sokat az tuti XD. Zene az megy továbbra is, később meg befonom a hajam, remélem azért normális fejem lesz másnap XD.

Bár majd kiderül...csak észreveszem h ha az emberek menekülnek mellőlem az utcán XD.

Egyébként tök jó, most már elvileg szerdán jön Koito, viszont még életjelet nem küldött h mikor mennyek ki elé a buszmegbe, de remélem bepótolja XD.

Na, rakok fel egy-két képet, meg egy vidit asszem és én el is brékeltem innen.

Nos, legyetek totál rosszak XD. Sayonara!

 

Kép

 

 

Kép

Apa XD

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

www.banpaia-atsuko.eoldal.hu

(Atsuko, 2010.03.02 16:40)

Már alig várom h boszorkánykodjunk meg sötöbö, szal siess, mert már nem tudom kivárni h ideérj XD

életjel

(Koito, 2010.03.02 14:43)

Szal küldtem neked, akövetkező bejegyzésben van, mégis komizok. A telihold jó, kölcsönkérem egy barátnőmtől a jóskönyvét, amiben egy csomó ilyesmi is van. Majd boszorkányolunk váháháháháhááááá.....
Apudnak boldog szülinapot, és utólag Ákosnak névnapot is. Szerdán megyek ez így igaz, de nem tudsz kijönni beeeeeeeee.... Csókol anyád Rezső