Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Konnichiwa.....vagy már inkább konbanwa! 

Á emberek annyira be vagyok zsongva h hú...

Először is kezdem az elején.

Ma semmi számottevő nem történt, bár arra sem emlékszem h mikor keltem, csak annyit tudok h kivételesen dél előtt XD.

Egy csomó ruhapróbát tartottam magamnak az új csizmám miatt XD - imádok ruhákat próbálni meg párosítgatni - aztán kajoltam egy kekszes görög joghurtot, majd ettem egy tésztalevest később pedig töltött káposztát XD.

Aztán Nóri elment Barócshoz meg majd a színházba, anya meg én itthon maradtunk és vártuk h jöjjön Laci meg a kisfia Dani.

Anya csinált ilyen tekercs izé piskótát XD, ami belül eper pudingos és kívül meg tejszínhabos *.* , egy csomót ettem már belőle (aztán csodálkozom miért hízok...-_-'''), majd mikor Laciék megérkeztek szórakoztattam Danit.

Ilyen hülye crazy frog-os vidiket néztünk meg táncoltunk is, Dani lesz a jövő break táncosa XD.

Dani amúgy elhozta magával a technika órán készült műalkotását, egy papírból készült békaszerűséget ami tök aranyos lett XD, rakok is fel képet róla, ennyit megérdemel .

Később töltöttünk le Metin 2-t, azt vártuk h telepítse a gép, de nagyon belassult a rendszer >_<''''', szal addig belenéztünk a New Moon-ba egy pöppet, meg mutattam Daninak a Final Fantasy 7-et, ami tök tetszett neki annak ellenére h angolul van meg magyar felirattal és ő még csak elsős XD.

Ezek után elmentek én meg msn-ezhettem tovább. Egész idő alatt az én drága Aini-mmel beszélgettem, jajj olyan aranyos, imádom .

Kaptam tőle ismét yaoi olvasnivalót amit viszont imádok XD >_<'''.....

Aki nem tudja mi az a yaoi hát annak én most nem fogom fejtegetni, sztem mindenki ismeri a google-t, oda beírja h yaoi és katt a keresésre, csak aztán próbáljon meg ne sokat csodálkozni a kereső személy mert ha tátva marad a szája akkor berepül a légy és az nem biztos h olyan fantörpikus lesz XD.

Áh nagyon kész vagyok emberek, ettől a yaoi olvasmánytól bezsongtam, főleg h olyan személyek szerepelnek benne akiket imádok, pl. Miyavi, The Gazette tagjai és Alice Nine-ból Saga XD.

Hát komolyan én nem vagyok az a pirulós fajta ilyen téren, csak akkor h ha ki kell menni nagy nép elé felelni vagy fellépni vagy mittomén, a lényeg az h szerepelni, de ebbe ááá néha úgy belepirultam, aaaannyira kawaii h olyan nincs XD, főleg h túl nagy képzelőerőm van és tudom h ki h néz ki XD.

Basszus basszus basszus basszus...

Naggyon köcce még1x drága Ainim h ilyeneket küldözgetsz nékem , bár a végén úgy be fogok pörögni mint a taxi óra.

Úristen...olyan mintha drogoznék, számomra a Japánnal kapcsolatos dolgok, főleg a zenével, azok olyanok mint a drogok, ha valaki ezt elvenné tőlem én belepusztulnék...szétfolynék kínomban és fájdalmamban és alulról szagolnám az ibolyát XD.

Am téll megkaptam az összes képet Ayutól még tegnap, de most nincs kedvem ezzel szarakodni, inkább zsongok tovább XD, majd máskor rakok fel képeket ide sorry .

Nos még hja mindig telepítem a Metin 2-őt, de nemsokára aktivizálja magát ahogy elnézem, úgyhogy nemsokára be is fejezem az írkálást XD.

Egyébként szeretném közölni mindenkivel h:

SAENGIL CHUKHA HAMNIDA YUNHO!!!!!

Gyengébbek kedvéért BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT YUNHO!!! 

Az általam imádott DBSK egyik tagja Yunho ma lett 24 éves ojje XD.

Nos, rakok fel drága Ainim-ről két képet meg Yunho-ról is aztán tépek, szal sayonara!!!!!

 

Kép

Aini kawaii 

 

 

Kép

 

 

Kép

Yunho baby 

 

 

Kép

 

 

Kép

Béka made by: Dani XD

 

 

Kép

No comment XD

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.