Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Konbanwa!

Tudjátok, lehet h hepinek kéne lennem, de mégsem vagyok az, túl sok a rossz tényező ami ismételten háttérbe szorította azokat az apró jó dolgokat, és mint tudni lehet azt rólam, bennem a rossz túl mély sebet hagy akármekkora is.

Annyira szarul érzem most magam h olyan nincs, nem csak fáradt vagyok, de olyan meleghullámok csapnak meg h hú, plusz a szédülés -_-'''.

Tök fantörpikus ilyenkor elkezdeni blogot írni, mert eddig nem tudtam idejutni egyesek miatt, igen 23:00 a pontos idő, egész nap csak ezt a rohadt blogot akartam megírni és ennyi, de ezt sem lehet időben vagy normálisan, és van egy olyan érzésem h már meleg vizet sem hagytak nekem ismét...

Na, de kezdem a nap elején.

Először is, ma több mint fél órát elaludtam, mert hát napok óta egy-két óránál többet nem alszok, egyes okok miatt is persze...meg hát nem tudom mi van, folyton felébredek, és persze mivel anya előbb kel hajnalban mint én, tőle sem tudok aludni és mindig mindenhol felkapcsolja a villanyt ami kissé rohadtul idegesítő tud lenni hajnali 4-kor.

Ma is ez volt, aztán még vissza is aludtam és még hülyeséget is álmodtam...

Első órára nem értem be, helyette út közben suli felé megtettem egy kis kitérőt és a Sugó parton mentem.

Ez a nap egyik jó része volt, tiszta ködös volt minden, de a ködön keresztül már ahol lehetett átlátni az csodálatos volt, láttam a befagyott vízfelszínt, hallottam a távolból vijjogó madarakat, meg hát persze a hápogó kacsákat is, és tökre jó volt ahogy ropogott az a sok hó ahogy lépkedtem.

Előttem néha-néha kacsák szállingóztak át, mert kijöttek a néhol füves dombra, de mikor a közelbe értem elrepkedtek. Később megálltam a korlátnál, és egy jó darabig bámultam a tájat, sokszor el is bambultam, és volt időm ismét gondolkodni egy-két dolgon...szomorúan tapasztalom ismét h még mindig mik a tények, és néhány emberke viselkedése is zavaróan bosszantó, de ez lényegtelen most.

Szép volt ott a -6°-ban, azt hittem odafagyok, de aztán kezdtem hozzászokni és bambultam a kacsákat meg a jeges vizet.

Suliban viszont közölték a többiek azt h egy-két személy, főleg tanár miket vágott hozzám a hátam mögött, hát lesz megint mit papolnom az tuti a kórházról...hihetetlen h azok akik lógnak egy csomót bezzeg nincsenek lecseszerintve, mert én talán viccből járok gerinc problémákkal a kórházba ésatöbbi .

Az órák elteltek a maguk módján, rajzon nem volt tanár csak helyettes, ezért nyalókát ettem, meg angoloztam Denivel, közben meg átnéztem a franciát, a számokat 1-100-ig, ami nagyjából megy is.

6. óra után Gyurival elmentünk könyvtárba, ahol a mai nap folyamán már másodszorra le lettem fényképezve...először Zsófy csinált rólam képet üzletin, majd a könyvtáros a faliújságra...nemmondom, kész őrület, de ez van, ha ez őket boldoggá teszi hát legalább ők boldogok.

A net totál brutál extrémen belassult, legalább százszor léptem be ugyanoda meg közben frissítettem is h töltsön be egyetlen egy szaros videó, de kb. az uccsó 10 percben tért magához a gép.

8. órára go franciára, nem kérdezte ki a tanárnő a számokat, mert ő is teljesen le volt fáradva és feladatokat csináltunk.

Ezután én mentem Keletibe, megvettem magamnak a baszós csontvázas alsógatyeszt ojje, ez a napom második jó pillanata, és csak 390 Ft.-ba fájt.

Utánna go haza, majd itthon szöszölés, kajolás, aztán már nem is nagyon emlékszem, pedig ezek nem is rég voltak...-_-''', hú de gáz.

Annyi rémlik h nem lehetett idejutni Nóritól a géphez, pedig szükségem lett volna egy kis beszélgetésre egy-két emberrel, na mind1, aztán elmentem tv-zni, de akkora ökörségek mentek h hú, de megnéztem az Avatar-t a Nickelodeon-on, majd Sponge Bob ojje, aztán minden hülyeség, csak kapcsolgattam ide-oda, aztán Animax...basszus h lehetek ilyen szerencsétlen...rengeteg részről lemaradtam a Chrno Crusade-ből, erre kifogtam az uccsó részt ami rohadtul szomi volt, azt hittem szétszakadok mindenféleképp.

Ezt már el sem hiszem, az előbb csináltam reggere két zsömit kajára, hogy legalább ne a suliban érjen el az éhhalál vagy ilyesmi, aztán idejutottam nagynehezen.

Már rohadt szarul vagyok, alig látok bakker, legalább egy hétig kéne aludnom h tényleg kipihenjem magam, de még csak most fog szivatni kettő ha nem 3 vagy még több tanár a suliban, mert kórházba kellett mennem, és én szóltam h nem leszek, de egy páran azt hiszik h lógtam vagy h nem akartam dogát írni, bocs de van orvosi igazolásom, szal leszarom h mit gondolnak, csak ne a hátam mögött baszogassanak és égessenek le az osztálytársaim vagy mások előtt.

Egy személy nagyon hiányzik most, pedig minden nap látom szinte...viszont sosem tudok vele úgy beszélgetni mint régebben...nem emlékszem utoljára h mikor tudtam vele normálisan elbeszélgetni és ez nagyon hiányzik, úgysem érti senki szal ne próbáljon senki se találgatni h kiről van szó.

Hiányoznak az emberek, amilyenek régen voltak, igaz h mindenki változik, de van ami sok, túl sok, elveszni látszanak az emberek, mintha a normális önmagukat hagynák el, ez is rendkívül idegesítő és szomorú.

Úgy látom ez is egy fényes bejegyzés lett >_<'''.

De hát ha ilyen a kedvem miről írjak, arról tudok csak ami bánt.

Ha nem tetszik minek olvasod? Ha nem olvasnád akkor nem ennél a sornál tartanál, szal vmi rávett h elolvasd, vagy valaki -_-'''''.....

Most már tényleg nem bírom tovább, és asszem h már eleget írtam mára, szal felpakolok egy-két képet, aztán go.

Sayonara!

Csak mert...h jobb legyen a napom vége, és h a bejegyzés vége is szebb legyen XD:

 

Kép

MBLAQ: Joon *.*

 

 

Kép

Csak mert Yamapi XD /NEWS/

 

 

Kép

Egy koreai színész Lee Joon >.<

 

 

Kép

G.Dragon *.* /BigBang/

 

 

Kép

DBSK FOREVER XD!!!

 

 

Kép

Ezt a nyalókát Ayutól kaptam Valentin napra XD, tőlem kapott egy névre szóló autogrammot Horváth Tamástól a Csillag Születikből >_<

 

 

Kép

Az alsógatyeszom amin csontvázak szexualizálnak, bár nem tom mennyire látszódik valami a képen XD

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

www.banpaia-atsuko.eoldal.hu

(Atsuko, 2010.02.19 15:13)

Jajj de jó, ok nekem mind1 csak már gyere haza XD
és ha már az én anyám vagy Rezső, akkor a gyereked többet kínál XD

Hazautazás....

(Koito, 2010.02.19 13:57)

Lhete ám hogy már elsején hazamegyek, szal egy héttel meghosszabbítom a szünetem, de az első most Ayu lesz, ha nem baj, mert vele nagyon nagyon rég nem beszéltem már, és lenne mit megbszélnünk asszem.... persze utána azé vagyok aki többet kínál értem! Nem rossz értelemben persze!pucc, és csókolom többieket is. meg téged is csókol anyád Rezső

www.banpaia-atsuko.eoldal.hu

(Atsuko, 2010.02.18 15:46)

hát a mai napom félig jó félig rossz volt, de fogjuk rá h jó és kész, most épp Szotyi és Kriszty itt szenved mellettem, és örülök h jobban vagy, am üdvözölnek XD, és már alig tudom kivárni h hazajöjj, és ja majd pénteken dumálunk

Anyád Rezső hozzászól...

(Koito, 2010.02.18 09:28)

Asszem, nem is olyan rossz a helyzet, most valahogy felszabadultabb vagyok, és nem aggódom a szobatársak miatt. egyenlőre tökéletesen megfelel, hogy mindenki békénhagy, nem zargatnak a marhaságaikkal, lehet hogy köcsögség tőlem, de most nagyon élvezem a helyzetemet. Télleg sokkal békésebb, és senki nem zavarja meg a gondolatmeneteimet, és rendesen tudok végre tanulni is. Mivel nem vagyok annyit a szobában valahogy nagyobb a változatosság körülöttem, és nem érzem magam olyan feszültnek.
Úgyhogy nincs is kedvem egynlőre megbeszélni velük hogy mi bajuk is van velem.
Ugye te sem vagy depis?
majd pénteken msnen csevegünk "személyesen" is. Csókol anyád Rezső

www.banpaia-atsuko.eoldal.hu

(Atsuko, 2010.02.17 15:35)

Tudom h neked is szar ott, de akkor neked is fel a fejjel, együtt izgulunk h végre itt legyél XD kedves Rezső anyám...XD
Am remélem jól fogod érezni magad a kórussal és sok sikert, no meg aztán siess haza!!!
Na majd pénteken dumálunk, addigis pá és pusszancs!!!>_<

te csórod a gatyómat?????:3

(koito, 2010.02.17 15:27)

De jó! Ugyan olyan gatyó!
Hidd el nekem se rózsásabb a helyzetem. A szobatársaimmal egy kis mosolyszünet, vagyis inkább beszédszünet van. Gyakorlatilag nem veszünk egymásról tudomást. Időnként nekem is elkelne egy kis reggeli kacsabámulás, de itt nincs folyó. Elég szomorú. Meg az is, hogy semmi jó nem történik velem mostanában, Fárasztó sokáig haragudni valakikre. Én már nem haragszom, csak próbálok kikerülni az útjukból. Lehangoló. De csak azért is nevetni kell. Pffffff eszembe jutott, hogy február 27én Kecskeméten leszek, és nem mehetk haza. pedig úgy volt, h onnan hazamegyek, és vissza se megyek utsó hétre, de megígértem az énektanárnak, hogy elmegyek a kórusos kiszállásra másnap. ez van. lehet h utsó hétre kiíratom majd magam. Mindenkit üdvözlök, és hiányoztok, és haza akarok menni hozzátok.Egyébként szard már le hogy mit mondanak rólad a tanarak, ha csak a hátad mögött tudnak rólad beszélni, akkor nem érdemlik meg hogy odafigyelj rájuk. A hiányzásaid meg csak rád tartoznak.
.... télleg kivasaltátok Kovi haját?????? pfffff:3azt megnéztem volna.
Jajj, meghasad szegény szívem.
És a komi is túl hosszú lesz, úgyhogy puszillak, majd pénteken gyere fel msnre olyan három negyed hat kötül, mert akkor leszek. Csókol anyád rezső