Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi is az a metal? A legegyszerűbb módon úgy írhatjuk le a különböző stílusokat, ha vesszük a következő alaphelyzetet: Egy gonosz sárkány elrabolt egy gyönyörű királylányt, és egy
hős lovag a megmentésére indul. Mi történik?

HEAVY METAL: A lovag bedübörög Harley Davidsonján, levágja a sárkányt, bedob egy sört, magáévá teszi a királylányt.

GRIND METAL: A lovag megjelenik, teljesen érhetetlenül sikoltozik kb. 2 percig, majd távozik.

POWER METAL: A lovag hófehér unikornisa nyergében érkezik, kikerüli a sárkányt, megmenti a királylányt, majd az elvarázsolt erdő közepén szerelmeskednek.

TRASH METAL: A lovag megjelenik, legyőzi a sárkányt, megmenti a királylányt, és ez utóbbit magáévá teszi... gyorsan, és önzőn.

FOLK METAL: A lovag néhány haverjával érkezik, akik hegedűn, sípon, dobon, lanton, és egyéb furcsa hangszereken játszanak. A sárkány a rengeteg tánc közben elszenderedik, a lovag a királylány nélkül távozik.

VIKING METAL: A lovag sárkányfejes hajón érkezik, hatalmas
csatabárdjával megöli a sárkányt, megfőzi, majd megeszi, halálra
erőszakolja a királylányt, felprédálja a kastélyt, majd porig égeti,
mielőtt elmenne.

DEATH METAL: A lovag eljön, megöli a sárkányt, magáévá teszi a
királylányt, őt is megöli, majd távozik.

BLACK METAL: A lovag éjfélkor érkezik, levágja a sárkányt, a tetemet karóba húzza a kastély előtt, análisan magáévá teszi a királylányt, iszik a véréből, majd szertartásosan megöli. A meggyalázott királylányt a kastély előtt karóba húzza.

GORE METAL: A lovag eljön, levágja a sárkányt, a beleit kiteregeti a kastély előtti mezőn, magáévá teszi a királylányt, megfojtja, magáévá teszi a holttestet, fölvágja a hasát és megeszi a belsőségeit, harmadjára is magáévá teszi, a holttestet felgyújtja, majd végezetül negyedjére is magáévá teszi.

DOOM METAL: A lovag megérkezik, meglátja a sárkányt, rájön, hogy sosem tudná legyőzni, depressziós lesz, és öngyilkosságot követ el. A sárkány felfalja őt és a királylányt is.

PROGRESSZíV METAL: A lovag gitárral érkezik, 26 percig szólózik a kastély előtt, a sárkány öngyilkos lesz az unalomtól. A lovag felmegy a királylány hálószobájába, újabb gitárszólót ad elő, amibe a konzervatóriumban végzősként tanult összes technikáját beleszövi. A királylány megszökik, és a HEAVY METAL lovag keresésére indul.

GLAM METAL: Az érkező lovagot meglátva a sárkány röhögőgörcsöt
kap, és beengedi a kastélyba. Az bemegy, ellopja a királylány
sminkkészletét, és megpróbálja gyönyörű rózsaszínre festeni a
kastélyt.

INDUSTRIAL METAL: A lovag zsíros, fekete bőrkabátban érezik, obszcén kézmozdulatokat tesz a sárkány felé, mire a mesebeli kidobóemberek kikísérik a meseerdőből.

LOVE METAL: A lovag HIM-es pólóban dübürög be a kastélyba, elsírja magát a királylány szépsége láttán és szerelmes lesz a sárkányba, aki nem viszonozza azt.

GOTHIC METAL: A lovag melankólikus tempóban érkezik a kastélyba, depressziója fokozódik a kastély falai között, erre megfűzi a királylányt és a sárkányt is, hogy akasszák fel magukat. És megteszik.

EPIC METAL: Lélekemelő zene közepedte érkezik a lovag, heroikus küzdelemben végez a sárkányal végül szintén heroikus küzdelemben magáévá teszi a királylányt is.

NUMETAL: A lovag jelentősen alulhangolt gitárral érkezik majd rázendít, mire a sárkány rájön, hogy ha marad a helyszínen, azzal izlésficamjáról nyilatkozik meg, így gyorsan elrepül. A lovag leüvölti a királylány fejét, majd magáévá teszi.

FANTASY METAL: A lovag megérkezve a helyszínre leöli a sárkány védelmére kirendelt ork csapatokat, meggyalázza a tetemeiket, majd karóba húzza a sárkány fővarázslóját. A sárkánnyal vívott csatában már alúlmaradni látszik, mikor megnyílik az ég és isteni segítséggel leöli a sárkányt. A királynő kit érdekel? (egyébként magévá teszi)

TROLL METAL: A svéd lovag pórázon vezeti háziasított trolljait, akik szétmarcangolják a sárkányt és széthordják a tetemét a kastélyban, mialatt a lovag és kedvenc trollja partiszendvicsbe vágja a királylányt.

SYMPHONIC METAL: A lovag a három tenor kíséretében érkezik, akik indulóba kivágják a magas "C"-t, mire a sárkány agya megelégeli a bezártságot és megnézi milyen odakünn. Laza baritonos kíséret mellett a lovag magáévá teszi a királylányt az orgonán.

ALTERNATIVE METAL: A lovag sírva érkezik, tétlenül szüntyög a sárkány és a királylány előtt, néha erőtlenül megemeli hangját. Mikor mindenkinek elege van a kinlódásból a királylány fejbelővi egy USP-vel a lovagot, majd magát is. A sárkány bedepressziózik...

AVANTGARDE METAL: A lovag festőkészlettel érkezik. A hülye... A sárkány laza mozdulattal lenyeli és jót böffent utána.

XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD

MAGYAR HEAVY METAL: A lovag babettával száguldozik, majd levág egy disznót, iszik egy rakás sört és magáévá tesz pár királylányt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.