Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Konnichiwa!

A mai napom kivételesen többek közt jól telt XD.

Először is reggel kelés 7 óra előtt, majd go kórház, ott egy-két dolog elintézése, majd visszaérés suliba 4. órára törire támadókörtének az unalmas órájára -_-'''.

Ez után volt egy unalmas angol óra, majd go ototo-san-nal meg Szotyival Bányaiba kajálni.

Onnan elmentünk rögtön ototo-san-hoz cicázni ojje, bár sajna tiszta elmebeteg volt a macskája...-_-'''.

Először is mikor ajtót nyitottunk erős macskaszarszag csapott meg minket, ezután bementünk gyors a házba míg ototo-san a ház előtti feka kukába rázta ki a kaksis macskaalmot mert tele volt...XDXDXD, basszus de kiröhögtem XD.

Aztán bent a macskát keresgéltük egyfolytában mert elbújt mindig valahova, még a sonkás tablettát sem akarta megenni aztán mert úgy félt...hát nem csodálom miután ototo-san a dezodorával füstölte ki úgymond szerencsétlent a szobából (és még engem is lefújt...).

Ja, közben még le is fejelte ototo-san a fa faliórájukat, basszus szegény most púp van a fején, de idegességében képes volt kiütni az órának az üvegét XD (igen, őrült egy család vagyunk XD).

Aztán meg akarta etetni a macskát vmi macskahurka rákommal (ja fele a földön landolt XD), de mivel a macska egyfolytában szemétkedett, rohangált fel-alá mint egy zakkant ezért ototo-san úgy gondolta h fölé guggol és szépen lepukizza h szépen fejezzem ki magam, csak a macska még időben elrohant onnan XD.

Hát nemmondom ezt nevezem én veszélyérzetnek...basszus utánna Szotyival rohantunk be a szobályába h bezárkózzunk a gázok elől és nem akartuk egy darabig beengedni ototo-san-t, de sajna nem sikerült bezárni az ajtót XD.

Később zenét hallgattunk meg vidit néztünk pl. egy nagyon hülye super mario-sat amit fel is rakok, hú basszus úgy szétröhögtük az agyunkat, hogy már fájt az egész arcom, majd készülődtünk suliba vissza Ayu elé.

Kb. a szobából kijövet ototo-san jól leüvöltötte a macskáját majd kidobta a kosarába (igazából nagyon is szereti a cicáját tudom én, de ahogy most viselkedett hát lehet én fel is rúgtam volna...na jó csak vicc volt XD).

Aztán terjengő nem tudni honnan jövő bűzök közt menekültünk ki a házból, majd végre suli felé vettük az irányt.

Ott fel az emeletre, közben találkoztunk Tsajéval aki velünk tartott, felszedtük Ayut, majd suli előtt eldöntöttük h elmék hozzájuk h kivasalja a hajamat.

Mindenki elindult, majd ott búcsú Szotyitól meg Tsajétól és kezdetét vette a hajvasalásom XD.

Tök jó lett a hajam, kár h mire hazaértem már annyira nem volt egyenes -_-.

Ototo-san-nak is ki lett vasalva a haja, utánna Ayu még meg is mosta neki a haját, majd ismét kivasalta, de miközben szárította a haját hát én úgy kiröhögtem Ayu anyujával őket...anyám...milyen szenvedéseket le nem vertek ott XD.

Egyszer túl égette a fejét a hajszárító, majd megégette a fülét a hajsütővas, aztán meg húzta a haját és estébé ikszdé.

Ott is volt aztán zenehallgatás meg gyümitorta evés meg minden, de sajnos Ayunak egész idő alatt fájt a hasa, szegény, adtam neki puszit a hasa oldalára, hogy jobban legyen.

Nóri mondta az előbb h elvileg az ilyen segít vmit, mert a szeretet így átsugárzódik, hát remélem is XD.

Aztán érzékeny búcsú Ayutól meg ototo-san-tól és go haza.

Hazafelé csúszkálás, majd megérkezés (sajna útközben lemerült az mp3-ban az elem -_-''''''''''), majd itthon punnyadás meg kajolás meg estébé.

Tök jó h eddig a gépre kellett várni, vagyis arra h Nóri ideengedjen, igen tök jó -_-''' fél 11-kor jutok ide h ezeket leírhassam, hát már olyan homályban látok h olyan nincs XD.

Sebaj, lesz ez még így se.

Nos sztem mára ennyi, tépek aludni mert holnap suli és korán kelés és megint hulla leszek, de holnap viszek nyalókát Ayunak meg ototo-san-nak is (persze magamnak is ám XD).

Ez a nap úgy összvéve jó volt, bár egy személy igencsak megbántott a viselkedésével ismételten, de mind1 leszarom, a mai napom jól sikerült szal köszönöm drága Ayu meg ototo-san még1x, fárasztóak, de imádnivalóak voltatok XD.

Nya akkor jó8 evribádi, bai, sayonara!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.