Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Konbanwa!

A mai napom nagy része sajna elég ratyi volt.

De mind1. Írtunk nyelvtanból, meg matekból is, viszont üzletin az óra fele után elhúzott a tanár, infón meg mentünk kosármeccset nézni a csarnokba.

Suli után hazajöttem, majd aztán go Szotyival Tesco-ba. Elvoltunk, éhesek voltunk, sok jó kaját meg sütit láttunk -_-'''...á olyan szép bacon-ös kiflit láttam meg fánkot is áááá >_<'''.

Mindez után go haza, majd Szotyi hazament és 4-kor jött Kriszty h mennyünk a cirkuszba, mert ma volt a megnyitó előadás.

Hát mi el is indultunk, de előtte úgy gondoltam beugrok az orvoshoz...hát az ma csak délig volt nyitva h kapná be -_-'''''''''''''''........na mind1.

Ezután azt néztük h hú még mennyi időnk van 6-ig mert akkor kezdődik, így hát leültünk a Sétáló utcában egy padra.....na ez eddig szép és jó, de akkor rájöttem h a szelvényeket otthon hagytuk...ááá -_-'.

Úristen. Ez gáz.

5-kor visszajöttünk a szelvényekért, majd tali útközben Dorinával, aztán go cirkuszba a szigetbe.

Tök jó, mert a szelvénnyel csak 500 forint volt egy-egy jegy. Vett nekem közben drága jó tsaje felesígöm, azaz Kriszty vattacukrot, amik olyan nagyok voltak h az elején alig láttam valamit a műsorból XD.

Egész idő alatt olyan hülye zenék szóltak h á, kész volt, a ritmust ütöttük az előttünk lévő székeken miután megettük a vattacukrot.

Hát volt ami tetszett nagyon is, de volt ami annyira nem gyere be. Volt kiskutyás, késdobálós, kard egyensúlyozós, szaltózgatós egyensúlyozgatós, lovas, pónis, oroszlános, kötél vagy mi a rák vmi anyagon táncolós, tányérpörgetős, kígyós táncos, minden állatos (láma, púposteve, láma, szamár XD), zsonglőrös, lovas mutatványos ugratós izé és persze bohócos műsorszám is.

Azért mindent összevetve nem volt rossz.

A műsor végeztével megtapsoltuk a népet, majd go haza.

Most itt szenvedek a gép előtt, írom a bejegyzést és most vágtam be egy tál édes-savanyút XD.

Tegnap blútyúkon raktam fel egy-két képet a gépre meg még csinálok egy párat és rakok fel ide.

Egyébként az előbb találtam egy érdekes szöveget, azt is felrakom...basszus annyira gáz XD.

Na, de mára ennyi asszem, na legyetek rosszak és perverzek XD.

Sayonara!

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Rablás


Ne akarj divatozni, ha rabolni mész!

Két évvel ezelőtt egy videotékában dolgoztam. Egyszer bejött egy fickó egy Philadelphia Eagles dzsekiben és símaszkban. Odajött a kasszához, előhúzott egy 15 centis kést és a bevételt követelte.


Gyorsan végiggondolva a dolgot, azt mondtam neki, hogy a pénztárgépet csak akkor tudom kinyitni, ha beszkennelem a tagsági kártyáját (ez totál hazugság volt).


Ez erre elővette a pénztárcáját és ideadta a tagsági kártyáját. Beolvastattam a géppel, odaadtam neki a pénzt, és vigyorogva figyeltem, ahogy elment.


Miután kihívtam a zsarukat és biztosítottam az ügyfeleket arról, hogy jól vagyok, egy fickó jött be, ugyanazt a dzsekit viselve, amit a rabló, de persze a símaszk nélkül.


Megkérdezte, hogy használhatná-e a telefont, mert nem indul az autója. Ekkor azonban a mögötte álló ügyfél felismerte a hangját, és leütötte.


Megjöttek a rendőrök és elvitették a leütött jóembert a kórházba, ahol bebizonyosodott, hogy a rablót sikerült ártalmatlanná tenni.


Később a rendőrök mesélték, hogy miután az ügyfél leütötte bűnözőnket, esés közben a zsebében tartott kés lenyisszantotta a szerencsétlen bal heréjét is...

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.