Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Halihó emberek!!!

Van egy fontos bejelenteni valóm annak aki még nem tudja, h MA VAN GYURI SZÜLINAPJA szal BOLDOGAT NEKI, ma lett 18 éves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát embörök itt semmi kül nincs, ülök teli hassal a gép előtt, majd szétpukkadok, mert voltunk Malomban kajálni a bérmálkozás alkalmából.

Bérmálkozás jó volt, nem volt nagy szám sztem, már alig vártam h vége legyen...ehehe.

Volt mise, az alatt az érsek megadta nekünk a bérmálás szentségét vis megkaptuk a Szentlelket, majd áldozás, fényképezkedés, érsek elkísérés majd vissza cuccokért és go ki meg haza.

Szal magyarán az egyház nagykorúvá nyilvánított tegnap XDXDXDXDXD...

Kint eszembejutott h meg kéne keresni Krisztyt, rá is találtam, majd mondtam anyáéknak h ők mennyenek autóval mi meg hazasétálunk.

Ott volt is ökörködés meg mesélés meg sok röhögés stb.....sugárzódik rólam a Szentlélek ezért minden kocsi elsőbbséget adott nekünk.

Utánna hazamentünk, de később nem tudtunk elmenni sétálni mert nem engedték drága Krisztymet én meg még életemben nem untam még így széjjel az agyam mint tegnap -_-''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Na mind1...

Pizzáztunk este majd anyáék buliba mentek én meg vártam tesómat a hatalmas punny közepette h hazajöjjön vmi szülinapi buliból...

Aztán csicsikálás majd reggel templomba menészet ahol 4 gyereket is megkereszteltek és kaptunk ilyen bérmálási emléklapot a paptól.

Hazaszambáztunk, majd készülődés, várakozás, utánna gyütt Laci Danival h mennyünk Malomba.

Ott halálra zabáltam magam.....pedig most csak a kaja felét tudtam megenni , nem tom máskor mindig megettem az egészet, biztos azért mert összeszűkült egy pöppet a gyomrom me mostanság alig ettem vmit szotyin kívül...hehh...

Most itthon ülök anyával, Laciék elmentek, Nóri meg névnapozik egy oszttársánál, Boldogat minden Eszternek!!!!

Ja azt nem is mondtam h kaptam egy ezüst karoskötőt a bérmaszülőmtől Edittől!!!!! Olyan aranyos volt tőle, nagyon szépet vett!!! Köszönöm szépen még1x neki!

Hát már nem tok mit írni különösebben.....sétálni akarok menni, és nem akarok holnap sulit....

(álmodik a nyomor)

Sztem mék is, könnyes búcsú mindenkitől, háj evribodri!!!

 

 

 

Kép

Edit a bérmaszülőm

 

 

 

Kép

Anya & Edit

 

 

 

Kép

/ez igaz.../

 

 

 

Kép

Így néz ki a karoskötőm amit kaptam.

 

 

 

Kép

 

 

Kép

És még1x BoLdOg SzÜlIdAyT Gyuri!!!!!!!!!

 

 

Kép

 

Ui.: ma miközben kajoltam a Malomban láttam egy.....egy.....egy rózsaszín buszt áááááááááááááááááá te jó éééééég fúúúúúúúúúúj mááá, hát hová jut ez a világ? /kész...sokkot kapott.../

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.