Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ tök vérzik most az orrom a pícsbe...-_-''''''''''

Am hali emberek!

Ma elég fárasztó napom volt.

Jajj pill...zsebkendő...hehh...

ááááááááááááá bmeg nem találom a zsebkendőket áááá

Na vissza is tértem, bocsesz a bénázásért...

Nos kezdjük onnan h ma rövidített órák voltak, de érdekes h a szünetek nem 5 hanem 10 percesek voltak.

Am reggel Gyurival mentünk virágot csóringerolni, meg Zsófynak is kellett vinnünk, és összetaliztunk útközben Krisztyvel.

Na a gaztépkedés megvolt, utánna go school.

Beadtuk a virágokat és felírták a nevünket is ha majd visszaellenőrzik ne kapjunk osztfőit me hoztunk gazt.

Első óra föci volt, elég unalmas volt, naaaaaaaa..de aztán....jöttek a hülye állat barom paraszt tahó bolondballagó idióta marhák....elmebetegek, segítségre szorulnak sztem.

Rohadtul örültem h qrvára átáztattak minket, mert hát mivel kell jönni? hát baszott nagy flakonokkal meg vizes üvegekkel bömmeg.

Qrrrva jó volt hadd ne mondjam ,  asszem két osztály is jött ha nem több v már nem is emlékszem, de nem is akarok...

Hát utánna jött magyar, most vmié nyelvtanoztunk..pff hát jóvan, senki sem mondta h az lesz és még a tanár vágott fejeket, na mind1 am az a rész még jó is volt, elkezdtem olvasni az anyagot majd kijegyzetelni, erre mi történik hála a jó fülesbagoj anyjának, hát ismét a mucsai seggarc ballagók, egy osztály kivételével akik nem hoztak vizes üveget meg semmiféle vizes cuccot, de összekenytek fos rúzzsal ami rohadtul de nem akart lejönni, még most is halványan látszik.

Ezután jött infó, weblapkészítés, hát az sem jött össze, mert képeket akartam felrakni, de négyet meg sem jelenített amikor be akartam szúrni...wtf?...a tanár is csak nézett, na mind1 mondta h szünet után befejezhetem.

Fú wazze matek jött soron...hááttt imádom mint mindig, vmi nagyon badarságot vettünk, ugyan kinek kell ez majd valaha is? Vmi sinus függvény akármi bizgere....pff.

A nap egyik legjobb órája jött...gakö és tz a rövidített órán, hát mindenki szerint elég hülye ez a tanár h ilyenkorra rakta de mind1 mostmár, elég gyér lett am is, de már vhogy nem tud érdekelni. A lényeg h a ballagók vmikor 2. óra után v mikor asszem 10-kor húztak is el a büdös búzsba hála az égnek.

Ofőin nem is emlékszem egyáltalán h mi volt, basszus mi is volt?

Az uccsó óra gépírás volt, hát azt sem csípem igazán, de az volt ma a második legkényelmesebb órám ofői után mivel már alig emlékszem vmire az egészből.

Mindez után go Bányai for zaba, na ott is vártunk minimum fél órát mire észrevettek, mert amióta bent voltunk akárki jött utánnunk annak kihozták a kaját mi meg csak néztünk mintha szellemekké váltunk volna v mi a büdös hekk.

Kicsit már nagyon ideges is voltam aztán meg az a hülye picsa pincércsaj verte ki a cirkuszt h így meg úgy meg mind1 is hagyjuk.....hú a rohadék..áh..

Na kissé idegesen továbbrobogtam Gyurival a Keletibe és nagy keresés után találtam magamnak és vettem is egy új dorkót yee!

Aztán haza, majd itthon készülődés me ballagás lesz és legkésőbb fél 5-re ott kell lenni a suliban. Hát igazat megvallva a cipőn és a matrózblúzon kívül azt sem tudtam h mit húzzak ezért eltartott ez is egy darabig.

Aztán még időben elindultam és útközbe taliztam Gyurival, majd beértünk a suliba viszonylag még elég korán.

Majd következett a rohadtsok várakozás majd sorfalba állás, majd utánna ki az utcára a suli mellé és ott sorfal...na vazze olyan sokáig álltunk, már mindenki halálra szenvedte magát, alig bírtam már, azt gondoltam inkább fejberugom már saját magamat addig sem vok itt agyilag, v h azonnal hazaindulok.

Nagysokára jöttek a ballagók végigsétálva, utánna összepakoltunk, búcsú a többiektől és végre indultunk haza Coli, Gyuri, én, de rohadtul fájtak a lábaim, egyébként még most is.

Jajj hát el is felejtettem mondani milyen csodálatosan gyönyörű rajzot kaptam Zsanitól!!!!!!! Ember, hát vmi hihetetlen jó lett, Zsani meg én vagyunk rajta. IMÁDOM!

És Bálinttól is kaptam rajzot végre yeeeeeeeeee juhíííí tök zsírfeka lett ám, tetszik, dánkesőn Bálint!!!!

Most épp ide írok és minnyá akarom folytatni Zita ajándékának a készítését, szal mék is, nem rabolom tovább a drága időtöket hiszen az idő pénz.....

Na tsövi, és thx h elolvastátok!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

www.banpaia-atsuko.eoldal.hu

(Atsuko, 2009.05.02 19:22)

Ok megegyeztünk Ayu, neked 2-őt rajzolok amint tudok!!! XDXDXD :D

www.reijuu-ayu-chan.eoldal.hu

(Ayu-chan, 2009.04.30 22:38)

Na igen a rajz, hát az elég érdekes lett. De legalább neked tetszik, de most te jösz már lógsz vele egy jó pár hónapja. GO GO GO!!! És mivel én egy NAGYOT rajzoltam, tőled kettőt kérek!!! XD