Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Konnichiwa!

Hú, hát azt sem tudom h hol kezdjem. Na talán az elején.

Először is pénteken volt tudjátok mint említettem a Türrös farsangi buli...a Secretben...amit rohadtul utálok és egyáltalán nem akartam elmenni, de be kellett vállalnom a jegyárusítást, meg a pénz szedést mert hát a tanárnő számított rám, hiszen kevesen voltunk.

A suliból hazajöttem, majd go kórház, utánna ismét haza anyával, majd jött Pepe fél 7-re és együtt mentünk le Secretbe.

Dumálgattunk lent Bartek tanárnővel, aki ősmagyar ruhába bújt, én meg kisördögnek öltöztem fogjuk rá, majd 9-től Pepével jegyet adtunk el és beszedtük a lóvét, közben egy rakat részeg barommal találkoztunk meg fárasztottuk egymást a többiekkel.

Láttunk egy csomó érdekes fószert, meg jelmezt, akkor volt egy pár 15 éves vagy még annál is fiatalabb kölök akit egy jópárszor kikűdtek a kidobók -_-''' hú de gáz...na mind1. Fogjuk rá jó volt, bár egész nap fájt a fejem, nem mentem be táncolni sem, utálom ezeket a ratyi zenéket, csak egyszer mentem be az elején körülnézni és ennyi, anyáék meg jöttek értem éjfélre.

A jegybevételből fizettük ki a helyiség bérlését ami 110 000 forint volt és hála az égnek simán össze is jött, és lett plusz bevétel amit én számoltam össze, 13 440 forint lett ojje, és mondta a tanárnő h ezért akik segítettek azokkal lesz egy pizzázás vagy sütizés XD.

Tök jó, miután hazaértem megfürödtem, majd go hajnali nem tom hánykor aludni.

Másnap, azaz szombaton keltem fél 11-kor, készülődtem, majd go Ayuhoz, mert hát mennénk Pécsre véle, szüleivel és ototo-san-nal XD.

Odaértem, majd kivasalta Ayu a hajam, hajmosás után ototo-san-ét is, és vártuk h jöjjön haza Ayu apuja, mert a szar időviszonyok miatt elakadt valahol nem messze Bajától.

Azt hittük h borul a terv de kb. negyed 3 körül megérkezett apuja, mi meg készülődtünk, írtunk az útra egy jó számokkal összeválogatott cd-t és go Pécsre.

Útközben hallgattuk a jó zenéket, röhögtünk, ittunk, enni nem nagyon ettünk, néztük a mindenhol havas tájakat meg dumálgattunk, majd Pécsen megkerestük a Plázát.

Bementünk, körülnézgelődtünk a boltokban, de semmire sem jutottunk végül vásárlás téren, megvettük a jegyeket, majd kajoltunk a McDonald's-ban, majd szét repedtünk úgy teleettük magunkat az MBH szendviccsel.

WC-re menet találkoztunk Pál tanárnővel, aki erre úgy felelt h még itt sem tudjuk őt nyugton hagyni XD, aztán 8-kor mentünk a moziba megnézni a Valentin nap című filmet.

Nem tudom miért, de nekem nagyon tetszett, egy csomót röhögtem is rajta, hát nemmondom volt egy pár érdekes szerzet, vagy inkább karakter a filmben XD.

Ja, és Pál tanárnő két sorral felettünk ült XD.

Mindezek után go wc-re, majd go haza. Ayu útközben elaludt, nekem meg hihetetlen szar kedvem lett, főleg h elkapott még a fejfájás is, na de mind1.

Út közben zene, majd engem is elvittek hazáig, ott búcsú, de szegény Ayu olyan mélyen és édesen aludt h mikor elköszönésnél megsimogattam a kis buksiját még arra sem ébredt fel XD /...kawaii/.

Szeretném még1x megköszönni Ayuéknak a jó napot, az utat meg mindent, jól éreztem magam, fantörpikus volt, köszi XD!!!

Itthon megvártam anyát, közben ettem egy szelet pizzát, de később úgy elkapott a gyomor fájdalom és a hányinger h olyan nincs...-_-''' .

Hazajött anya, én lefürödtem, majd go aludni és ma keltem 8:30-kor, mert hát ma mentünk Nórival a Csillag születik-esek fellépésére a Sportcsarnokba.

10-re szépen oda is értünk Nórival, majd először táncosok léptek fel, kicsik és nagyok is, bár annyira sokan nem voltak, mármint közönség, de jó volt, és mivel tánccal szemben nagyon kritikus vagyok ezért hát volt ami tetszett és volt ami nem igazán gyere be nekem XD.

Volt egy kisfiú aki Jacko táncokat nyomott le, hú hát az állatira jó volt, annyira tetszett h hű, naggyon jól nyomta a kisgyerek, ő volt a mini Michael Jackson magyar verzióban XD.

Aztán megérkezett Brasch Bence, nagyon jó volt szerintem, jókat kommunikált a közönséggel is és nagyon jó a hangja is, jó számokat énekelt és hát ja, jó volt.

Maj következett utánna Horváth Tamás és a bátyja Jancsi XD. Sztem nagyon jó páros, annyira jó fejek, jókat hülyültek egész idő alatt, de aztán tesója, mivel duettet énekeltek ezért Jancsi az egyik szám után lement a színpadról és Tamás énekel tovább egyedül. Elénekelte azokat a számokat is amiket a műsorban is, nekem nagyon is elnyerte a tetszésemet, nagyon aranyos figura XD, jókat dumált és a hangja.....wow vmi fantasztikus /a fantörpikus másik megfelelője...XD/.

Annyira jól bele tudta élni magát az előadásába, a zenébe h hú, Horváth Tamás fan lettem ojje XD, éééés aztán nagy tolakodások ésatöbbi árán kaptam autogrammot mindkét tesótól, majd mind a kettőjükkel le is fényképezkedtem, hála Anitának, Ayu osztálytársának.

Meg is kaptam a képeket még ma msn-en, szal fel is lesznek rakva, de sztem én mind a két képen idióta fejet vágtam míg Nóri tök aranyosat XD.

Am ma van Valentin nap, szal BOLDOG NÉVNAPOT BÁLINT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyébként utálom a Valentin napot, ez egy csöpögős nyálas és kétszínű nap...arról nem is beszélve h nem ünnepnap hanem munkanap, na és persze utálom a rózsaszínt, meg a túlzottan szívecskés dolgokat...-_-'''.

Sztem a pároknak nem csak ilyenkor kéne egymásnak úgymond eszükbe jutniuk, hanem az év minden napján. Nem azt mondom h minden nap ajándékot kell venni a másiknak, hanem minden nap ugyanígy kéne odafigyelni a másikra és törődni vele.

Na mind1, ez csak egy vélemény.

A mai nap miután hazajöttünk a Sportcsarnokból elég ratyin folytatódott, de mind1, úgy tűnik h vannak akik sosem változnak, vagy legalábbis nem akarnak változni.

Ja egyébként drága Ayutól kaptam Valentin napra egy szív alakú piros-fehér csíkos nyalókát ojje, köszönöm szépen drága szeretőm XD. Ennyi volt a Valentin napból, de én holnap adok neki ajándékot, remélem azért örülni fog XD.

Majd megírom ide h mit adtam neki XD.

Egyébként semmi különöset nem csinálok, fáradt vagyok nagyon, de örülök mert dumáltam ma drága Koito-val is msn-en, meg most dumálok Tsajéval is, Szotyival is dumáltam, de épp filmet néz, és sajna megint eléggé elszomorodtam egy személy miatt, na de mind1, nem próbálom most már ennél jobban rávilágítani a dolgokra, talán majd egyszer leesik neki h mi van, vagy volt.

Na sztem én lépek is vmi jó zenét hallgatni, meg gondolom nemsokára tuti h Nóri is ide akar jönni, szal felpakolom a képeket és elbrékeltem innen.

Sayonara!

 

Kép

Nóri Jankóval pózol XD

 

 

Kép

Az én naggyon béndzsa fejem, meg egy Jankó XD

 

 

Kép

Mi ketten Tomival /...a bal szélsőt nem ismerem >.<'''.../

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

www.banpaia-atsuko.eoldal.hu

(Atsuko, 2010.02.17 15:30)

Igenis Koito törzsőrmester!!!
Megpróbálok aszerint cselekedni, h ne okozzak önnek csalódást XD.
Remélem am h ez az egész összejön, és most már végre hazajössz ojje *.*.
Am ja, rémlik valahonnan az a bal szélső tag XD...

A sötétség... depresszió... meg minden

(Koito, 2010.02.17 15:12)

Naon örülök, hogy jól érezted magad azon a koncerten!!!! És szerintem igen is ismered azt a bal szélsőt, csaqk nem emlékszel hogy hol láttad! Kitartás még két és fél hét és otthon leszek. Aztán elintézem a kedvezményt, és áprilisban, go lm.c koncertre oksa? Úgyhogy legalább addig próbálj meg vidámabb lenni, mert ha arra megyek haza, hogy jaj-a-lora-megin-tiszta-depi-nem-lehet-vele-beszélgetni-meg-semmi akkor nagyon megharagszom! Tessék nevetni!