Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Konnichiwa!

Ma nem fogok beszámolót tartani, csak egy részletet rakok fel egy történetből ami megfogott valamiért...

A szereplők neve most kivételesen X és Y lesz, szal ne tessék csodálkozni, nem fogom mindenki tudtára adni kik a szereplők, túl jó ez ahoz és néhányan meg ki is akadnának rajta, szal ez van, nekem tetszik, bővebben ennél többet nem írok róla, csak mert...

 

..."Elkapom a karját, s visszarántom, mielőtt még elérte volna az ajtót. Ijedten néz rám, de én csak elmosolyodom. Ugyan. Nem fogom bántani… hova gondol ez?!
- Félsz tőlem Y??? – simítom meg arcát.
- Ano… mennem kéne… - kezdi el száját harapdálni, ami iszonyat aranyos.
Ajj… X… már megint… Mi a fasz van velem?!
- Miért félsz tőlem?!
- Én csak attól félek, hogy meg akarsz fektetni, s utána eldobni, mint egy megunt kis tárgyat… - néz a szemembe félénken.
Ezen csak elmosolyodom, s magamhoz ölelem. Ne kérdezze senki , hogy miért… Magam sem tudom, de iszonyat jól esik. Olyan kis védtelen szegény…
- Ezért nincs okod félni…
- Nem tudom…
- Bízz bennem…  – puszilom meg arcát… ARCÁT!!! Még véletlenül sem száját, majd elmosolyodom, s ellépek tőle. – Holnap találkozunk… - suttogom még fülébe, s kapom fel a cuccaim, majd indulok is lefelé.
Egész leig azon gondolkozok a liftben, hogy miért vagyok ilyen Y-nal. Soha nem kedveskedek így valakinek… Miért teszem ezt vele?! Lehetséges, hogy én is érzek valamit?!
Na nem… ez nekem csak játék… semmi komoly…
De akkor miért érzem úgy, hogy ez nem így van?! Mi van velem?! – teszem fel magamnak folyamatosan ezeket a kérdéseket, s alig veszem észre, hogy megállt a lift, s ki kéne szállnom.
Gyorsan kijelentkezek a portán, s megyek is az autómhoz.
Van egy olyan érzésem, hogyha haza érek, ezekre az eseményekre egy nagyot kell aludnom. Magamban is el kell rendeznem, hogy én mit is akarok igazából Y-tól…"

 

Nos, hát én akkor léptem is, sayonara!!!

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.